لیست اختراعات عادل سلیمانی
به منظور افزايش ماندگاري ماده غذايي، از يكسري تركيبات طبيعي و يا مصنوعي براي بسته بندي استفاده مي شود. بسته بندي ضدميكروبي، يك نوع بسته بندي فعال بوده كه در آن به منظور كنترل فساد شيميايي ماده غذايي استفاده مي گردد. در ساليان اخير توليد بسته بندي هاي ضدميكروبي با استفاده از مواد مؤثره اي با منشأ طبيعي مانند اسانس هاي گياهي به دليل عدم سميت و همچنين جذابيت براي مشتريان نسبت به ساير انواع بسته بندي هاي ضدميكروبي ارجحيت دارند؛ اما تبخير اسانس طي فرايند هاي حرارتي مانعي جدي بر سر راه دستيابي به اين نوع بسته بندي هاي فعال است. در اين اختراع، توليد تركيب ضدميكروبي بر پايه پليمرهاي پلي الفيني گزارش مي شود كه حاوي ريز ذرات بارگذاري شده با اسانس ضد باكتري است واين ريز ذرات قادرند محتواي ضدميكروب خود را در زمان فرايند اختلاط، تحت حرارت حفظ كند. ريزذرات برپايه يك پليمر طبيعي است و ماده ضدميكروبي اسانس گياهي و يا صناعي است. تركيب هاي توليد شده قابليت رهايش مواد ضد ميكروب را داشته و 50 درصد ماندگاري ماده ضد ميكروب در آن نسبت به نمونه هاي تجاري موجود بيش تر است. يكي از كاربردهاي تركيب توليد شده در بسته بندي هاي مواد غذايي است.[
موارد یافت شده: 1